Tiroolse keuken

Michelerhof

Een bedrijf met een grote passie: het leveren van producten met een constante en tegelijkertijd een bijzonder hoge kwaliteit. Sinds 2009 levert Michelerhof uit Mieming, melk en yoghurt van koeien uit de eigen veehouderij. In de zomer hebben de dieren de ruimte en de keuze om op de weide te blijven of op stal te staan. De jonge dieren brengen de zomer door op de alm.

Lamsvlees

Het Tiroolse bergschaap komt uit de eigen houderij. Het welzijn van de dieren is voor ons erg belangrijk. De dieren worden zo natuurlijk mogelijk verzorgd, zodat het vlees van hoge kwaliteit blijft. Het lamsvlees wordt verwerkt in ‘Lammstelzen’, ‘Lammragout’ en ‘Lammbraten’. Het restvlees wordt in de braadworst verwerkt. De kwalitatieve wol van zowel het lam als het schaap wordt gebruikt om bedden en garen te produceren. De wol van de poten wordt gebruikt in de bloembakken om water te sparen.

Wild uit de regio

Ook het wild komt uitsluitend uit de jachtgebieden in de regio. Het wild groeit in haar natuurlijke habitat op en voedt zich 100% natuurlijk. Wildvlees is rijk aan eiwit, vitaminen en is vetarm. 

Deze website maakt gebruik van cookies om onze diensten te verbeteren. Door deze site te gebruiken accepteert u het gebruik van cookies.
Meer informatie Ok