Zomer activiteiten 

Vanaf de eerste overnachting ontvangt u de Welcome Card.
De Welcome Card biedt u vele voordelen tijdens uw verblijf.

Welcome Card voordelen

Wandelen

De vele omliggende bergen bieden vele wandelmogelijkheden. U kunt kiezen voor een ontspannende wandeling door weiden en Lariks bossen. Hierbij zijn vele mogelijkheden om onderweg een lekkere "Jause" te eten. 

Hiking Brochure Wandeltochten

Fietsen

Zowel het Miefiger Plateau & Tirol Mitte als ook het brede Inntal biedt voor gezinnen prachtige fietstochten. E-bikes kunnen in de regio worden gehuurd. (tegen betaling) 

Fietstochten

Cultuur

Breng een bezoek aan Innsbruck met het gezellige oude centrum. Leer meer over de geschiedenis van Tirol in het Bergisel museum en bekijk de officiele ski-springschans van dichtbij. Ontdek de pracht van de Stift in Stams. 

Cultuur

Lamawandeling

Lama wandeltochten met gids worden aangeboden voor groot en klein. Lamas zijn super wandelpartners-vriendelijk, grappig, intelligent, sensibel en contact vriendelijk. Voor meer info en contact Marco Muglach 
Tel : +43 650 304 8180

Zwemmen

Op warme zomerdagen kunt u afkoelen in een van de vele heldere bergmeren of natuurzwembaden in de buurt. 

Klimmen

In de laatste jaren is klimmen steeds populairder geworden. In de omgeving kunt u zich aan de rotswanden wagen of in een van de kletter en boulderhallen oefenen.

Klimmen
Deze website maakt gebruik van cookies om onze diensten te verbeteren. Door deze site te gebruiken accepteert u het gebruik van cookies.
Meer informatie Ok